4 tips voor het inrichten van een kleine hal

Het inrichten van een van de kleinste kamers in je huis is vaak niet makkelijk. Hieronder vind je vier simpele tips!

1. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Een spiegel in de hal is niet alleen praktisch, om nog even je look te checken voordat je de deur uitgaat, maar creëert ook ruimte. De hal lijkt groter door reflectie van licht en de rest van de kamer. Ga voor een grote spiegel of meerdere kleine spiegels voor een speels effect.

2. Stijlvolle opbergmeubels

In een kleine hal is het belangrijk om alle ruimte goed te benutten. Kies voor een kastje dat genoeg opbergruimte heeft en er goed uitziet, zodat het ook je hal leuk aankleedt. Ga bijvoorbeeld op zoek naar een mooi schoenenkastje. Een hoger model is het handigst om meer ruimte te besparen. Door schoenen op te bergen, voorkom je dat ze stoffig worden en toont je hal rustiger aan.

3. Plantjes & droogbloemen

Het voelt snel ongezellig aan in een hal. Dit wil je graag voorkomen, aangezien het de eerste indruk is wanneer je het huis binnenkomt. Kleine plantjes of droogbloemen in een vaas creëren meer huiselijkheid en warmte. Plaats ze op kastjes of op de vensterbank en je hal is in no time een stuk gezelliger.

4. De finishing touch

Maak de decoratie in je hal compleet met stijlvolle woonaccessoires. Indien je ruimte overhebt, plaats op de vloer een grote vaas met pluimen of een kunstblad erin. Mocht je weinig plek hebben, ga dan voor een lijst met een poster of een schilderij aan de muur. Als laatste is een geurkaars onmisbaar in je hal. Het maakt de ruimte nog gezelliger en creëert een heerlijk geur bij binnenkomst.

Onze tip: de Ivyosa Rich Rose & Sandalwood geurkaars. De kaars ruikt niet alleen goed, maar doet ook goed! De wax bevat een stofje dat een antibacterieel effect heeft en reinigt daarmee de lucht in je hal. Daarnaast is de kaars vegan en handgemaakt. Klinkt goed? Bestel de kaars hieronder of klik hier.

Wil je graag meer interieurtips? Volg Ivyosa op Pinterest en Instagram.

close
Ivyosa candle with white rose

Get 10% discount on your first order

Sign up to receive the newest Interior Interviews, discounts & product launches

Leave a Reply

Your email address will not be published.